Media

Onderzoeker Babette Bais werd geïnterviewd over haar onderzoek voor de Volkskrant!

De Bright Up studie staat in de Ouders van Nu in februari/maart 2018!

Op 30 december 2017 waren onderzoeker Babette Bais en psychiater Esther Knijff van het Erasmus MC uitgenodigd bij de Nieuwsshow op NPO radio 1 om meer te vertellen over psychiatrie en zwangerschap. Er was ook veel aandacht voor de Bright Up studie! Het fragment is terug te luisteren via deze link.

Voor Samen Sterk Zonder Stigma schreef Babette een blog over stigmatisering tijdens de zwangerschap.

Samenkramen, het netwerk voor zwanger Nederland en België, besteedde een mooi artikel over de Bright Up studie.

Ikverwacht, een bedrijf in het begeleiden rondom zwangerschap en ouderschap, heeft een blog van Babette geplaatst over taboes rondom de zwangerschap.

Babette, onderzoeker van de ‘Bright up!’ studie, schreef voor ikenmama.nl een blog over haar onderzoek.

Mamaenzo.nl
, de website voor (aanstaande) moeders, heeft een mooi artikel gewijd aan depressieve klachten tijdens de zwangerschap, waarin ook de ‘Bright up!’ studie is genoemd.

Op de website van Minime.nl is er een mooi artikel gepubliceerd over onze studie.

Zwangerinfo.com heeft een mooi artikel geplaatst over depressieve klachten tijdens de zwangerschap, waarin ook de ‘Bright up!’ studie onder de aandacht wordt gebracht.

24Baby, een website vol met informatie en tips rondom zwangerschap en baby’s, heeft een heel mooi artikel gewijd aan onze studie.

Op de website van Ik Ben Zwanger zijn we gepubliceerd met een mooi artikel over de studie.

Babette Bais, onderzoeker van de ‘Bright up!’ studie, werd geïnterviewd door de Quest over de volgende vraag: “Hebben mensen in de tropen ook wel eens een winterdepressie?”

13709958_641050236052623_3663019750453231852_n

15-09-2015
Dr. Mijke Lambregtse-van den Berg, projectleider van de ‘Bright up!’ studie, schoof aan bij Studio Erasmus om te vertellen over lichttherapie bij zwangere vrouwen.

Advertenties